Svante Ericsson Trotting AB

’’Med hård träning det bästa fodret och exceptionell skötsel av travhästar ger vi din häst möjlighet att nå sin fulla potential. Du som hästägare ska få ta del av travvärldens fantastiska upplevelser och känna känslan av att tillsammans med oss stå i vinnarcirkeln.’’


Bakgrund
SET är ett aktiebolag som startades i Juni 2019. Ända sedan Svante drog igång som travtränare 2011 har han drivit en enskild firma. För att utveckla sin tränarkarriär samt få en tryggare ekonomisk situation med mer avkastning var det självklart att gå över till att driva ett AB.
Som travtränare har Svante med ett litet material tagit fram flertalet hästar som varit med och tävlat både på den internationella samt den nationella toppen. De som utmärker sig är hästar som:
Al’s Winnermede; Europaderbytfinalist, V75-Vinnare m.m.
Satisfied La Marc; Europaderbyfinalist
Blue Star Champion; V75-vinnare

Vision
Visionen är att driva ett konkurrenskraftigt tävlingsstall, ha en välfungerande unghäströrelse samt driva en träningsanläggning av världsklass.

X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer