Om konsortier

Vi har utvecklat ett koncept för våra konsortier där vi hela tiden jobbar för att effektivisera administrationen och på så vis kunna minska kostnaderna för driften av våra konsortier på sik. Men vi jobbar också med att utveckla upplevelsen av att vara hästägare där hästaktivteter blandas med andra upplevelser. Både enkla aktiviteter som att samlas för informationsmöte och äta pizza till mer avancerad som att åka till Frankrike och spela tennis och titta på trav finns i utbudet av upplevelser för våra andelsägare. En av de viktigaste delarna av På Ställets verksamhet är utvecklingen och driften av våra konsortier. Vi har idag sju aktiva konsortier med över 75 andelsägare. Under respektive namn i listan till vänster presenteras de olika konsortierna närmare.

Vi har utvecklat ett koncept för våra konsortier där hästaktiviteter blandas med andra upplevelser. Både enkla aktiviteter som att samlas för informationsmöte och äta pizza till mer avancerad som att åka till Frankrike och spela tennis och titta på trav finns i utbudet av upplevelser för våra andelsägare.

Alla vår konsortier drivs utifrån våra grundläggande värderingar och dessa styr också vilken tränare vi väljer och hur vi matchar våra hästar.
  • Hästens välbefinnande skall alltid komma i första hand vid träning och tävling.
  • Hästen skall vara i fysiskt och hälsomässigt gott skick innan den tillåts tävla.
  • Hästen skall garanteras rätt omhändertagande vid tävling, och att den behandlas humant den dag dess tävlingskarriär är över.
  • X
    Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer